Jednoho balení 180 g obsahuje 3 porce

Doporučené e-shopy

Nutrikaše probiotic je chutná, snadno připravitelná instantní jáhlová kaše, bez lepku a laktózy. Vhodná pro jedince s výživovým omezením při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Nutrikaše jáhlová neobsahuje laktózu a je přirozeně bezlepková, základ tvoří jáhlová mouka. Je zaměřena na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Nutrikaše probiotic je vhodnou součástí doplňkové stravy při:

  • výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu
  • doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu
  • při racionálním stravování

Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.

V jednoporcovém balení ji máte po ruce v práci, doma prostě kdekoliv.

Snadná příprava: obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci.

Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.


Složení: instantní jáhlová mouka 41,7 %, sušený glukózový sirup, částečně ztužený sójový olej, fruktóza 8,5 %, vláknina inulin 6,2 %, modifikovaný kukuřičný škrob, sójový bílkovinný izolát, kaseinát sodný, stabilizátor E 340, jedlá sůl, vitaminový a minerální komplex, probiotická kultura (5 mld. / porce) Bacillus coagulans, protispékavá látka E 551, emulgátor E 471, barvivo karoteny.

Výživové hodnoty na 100 g: energetická hodnota 1816 kJ / 432 kcal, tuky 12 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g, sacharidy 71 g, z toho cukry 13 g, vláknina 6,6 g, bílkoviny 6,6 g, sůl 0,7 g.

S ohledem na hodnoty obsažených látek, doporučujeme konzumaci maximálně 3 porcí denně připravených dle návodu.

  • Bezlepková
  • Bez laktózy
  • Bez GMO
  • jáhlová
  • slazeno fruktózou
  • snadná příprava
  • vysoký obsah vlákniny
  • snadná příprava
  • obsahuje probiotické kultury